Dilluns, 03 de juliol 2023

L'obra d'art "El so als ulls" es posa a la venda

Al llarg d’aquesta primera setmana de juliol, l’artista Marta Ricart procedirà al desmuntatge de l’obra mural El so als ulls, que va acompanyar el naixement de l’Orquestra del Miracle, dirigida per Juan de la Rubia, en el seu concert inaugural el 3 de juny de 2023. L’obra està formada per més de 300 papers fets de fibres vegetals que presenten una sèrie de gestos i qualitats matèriques fruit d’un treball intens i profund amb l’espai. Després del desmuntatge, es podran adquirir una o diverses d’aquestes peces numerades a un preu molt assequible.

Per tal que les persones interessades coneguin la posició de la seva peça en relació a l’obra mural, s’ha realitzat un petit plànol que es lliurarà juntament amb una breu explicació i un certificat d’obra original. D’aquesta manera, l’obra mural que ha viscut el naixement d’una orquestra, canviarà el format conjunt i col·lectiu per un d’individual per tal que pugui continuar el seu diàleg. Qui estigui interessat en adquirir una de les peces del mural, ha d’escriure un correu electrònic a l’adreça: elsoalsulls@gmail.com.

Si voleu saber més de l’obra, podeu llegir aquest article publicat a la revista Núvol: https://www.nuvol.com/art/el-so-als-ulls-de-marta-ricart-vivencies-duna-simfonia-vegetal-326804

torna