Dissabte, 10 de febrero 2024

Jaume Badia agafa el relleu de Pere Fons a la presidència de la Fundació

El divendres passat, 30 de juny del 2023, a la Casa Gran del Santuari del Miracle, seu de la fundació, s'hi va celebrar la reunió del patronat de la Fundació Espurnes Barroques i, per unanimitat, es va acceptar el canvi de presidència de la Fundació, amb el relleu que es produirà al setembre entre l’actual president Pere Fons i el president entrant, Jaume Badia.

Jaume Badia Pujol, filòleg de formació i natural de Callús, és l'actual director general de la Fundació de la Universitat Pompeu Fabra. Ha estat durant 9 anys gerent d'aquesta universitat i, anteriorment, havia estat gerent i subdirector del CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) i estret col·laborador de Pasqual Maragall, tant en la seva etapa d’alcalde de Barcelona com en la de President de la Generalitat de Catalunya.

Fons, que ha estat vinculat al festival des del 2018 i que va impulsar la creació de l’Associació Espurnes Barroques el 2019 i de la Fundació Espurnes Barroques el 2021, continuarà com a membre del Patronat i de la Comissió Executiva de la Fundació.

vuelve