Qui som

La fundació

La Fundació Espurnes Barroques. Música i experiències al Territori Barroc té per objecte la creació, el desenvolupament, la promoció i la divulgació d’activitats i propostes en tots els àmbits de la cultura, especialment en l’àmbit musical i particularment centrades en el període barroc. Amb aquestes accions, es pretén posar l’accent en la promoció integral del territori on actua, amb una clara vocació d’arribar a col·lectius diversos que, per la seva situació, tenen difícil accedir a tot aquest conjunt d’activitats.

Transparència

El patronat

Jaume Badia Pujol | Espurnes Barroques

Jaume Badia Pujol
Patró

Filòleg, natural de Callús, actual gerent de la UPF, exgerent i subdirector del CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) i estret col·laborador de Pasqual Maragall, tant en la seva etapa d’alcalde de Barcelona com en la de President.

Jaume Biarnés Digon | Espurnes Barroques

Jaume Biarnés Digon
Patró

Cuiner, vinculat a Sant Llorenç de Morunys des de la infància. Va formar part de l’equip del restaurant El Bulli i va ser director gastronòmic de la Fundació Alícia. Actualment és director del Yondu Culinary Studio de Nova York.

Pere Fons Vilardell | Espurnes Barroques

Pere Fons Vilardell
President

Gestor de projectes i escriptor, veí de Castelltallat (Bages). Va ser director general de la Fundació Universitària del Bages, gerent de la UPF i gerent del districte de la innovació 22@Barcelona.
fundacio@espurnesbarroques.cat

Maria Garganté Llanes | Espurnes Barroques

Maria Garganté Llanes
Patrona

Doctora en història de l’art, arrelada a Sanaüja. Professora de la Universitat Autònoma de Barcelona i de la Facultat Antoni Gaudí, amb més d’un centenar de publicacions, i membre del Grup de Recerca d’Art del Renaixement i del Barroc (UAB-UdG) i de la comissió artística assessora de la Basílica de la Sagrada Família.

Raül Garrigasait Colomés | Espurnes Barroques

Raül Garrigasait Colomés
Patró

Escriptor i hel·lenista, fill de Solsona, actual president de La Casa dels Clàssics, un projecte que neix de la Fundació Bernat Metge per promoure la creació, el pensament i la difusió dels clàssics universals.

Assumpció Malagarriga Rovira | Espurnes Barroques

Assumpció Malagarriga Rovira
Patrona

Pedagoga, música i gestora cultural nascuda a Cardona, fundadora i directora durant 15 anys del Servei Educatiu de L’Auditori fins que un ictus li va tocar l’ànima; la seva trajectòria ha estat reconeguda amb la Creu de Sant Jordi i la Medalla d’Or al Mèrit Cultural de la Ciutat de Barcelona.

Valentí Oviedo Cornejo | Espurnes Barroques

Valentí Oviedo Cornejo
Patró

Gestor cultural, natural de Manresa, actual director general del Gran Teatre del Liceu. Ha estat director de Manresana d’Equipaments Escènics, gerent de L’Auditori de Barcelona i gerent de l’Institut de Cultura de Barcelona.

David Sanclimens Solervicens | Espurnes Barroques

David Sanclimens Solervicens
Secretari (no patró)

Advocat. Assessor jurídic i professor de la Fundació Universitària del Bages / Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.


L’equip del festival

Josep Barcons Palau | Espurnes Barroques

Josep Barcons Palau
Direcció

direccio@espurnesbarroques.cat

Mònica Sala Esquius | Espurnes Barroques

Mònica Sala Esquius
Comunicació, premsa i
gestió d’entrades

comunicacio@espurnesbarroques.cat

Anna Camps Colomés | Espurnes Barroques

Anna Camps Colomés
Producció

produccio@espurnesbarroques.cat

Mercè Jané Sardans | Espurnes Barroques

Mercè Jané Sardans
Mecenatge i col·laboracions

mecenatge@espurnesbarroques.cat

Montserrat Pi Tarragó | Espurnes Barroques

Montserrat Pi Tarragó
Administració

administracio@espurnesbarroques.cat